taka marysia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 to z pewnością ukryta przyczyna wszystkich niepowodzeń ukrytej bulimii która popycha mnie do mentalnych aktów desperacjipani poczeka pod ścianą, skupiając się na walorach estetycznych końca świata suma sumarum, jak dotąd usilnie trzymałam stronę boga absurdalnie ważną część mojej osobowości którą zdążyli szybko ocenzurować, opieczętować i przetrawić w społecznym żołądku. w zasadzie mówiąc o przełomach, wskazałabym na 89 tylko z racji najlepszego albumu the cure lub mojego nieudanego starcia ze światem (numer pierwszy. heimat poruszał się w górę i w dół - nigdy do przodu); mój patriotyzm kojarzy pana tadka jako miejscowego łachudrę; jest szary jak kundel albo inna zaraza - nie wiem gdzie go znalazłam nie wiem czemu on mnie znalazł
zak stanisława Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 mój patriotyzm kojarzy pana tadka jako miejscowego łachudrę; jest szary jak kundel albo inna zaraza - nie wiem gdzie go znalazłam nie wiem czemu on mnie znalazł ** no, tak tu się zgadzam... ale dlaczego tadka, nie ma innego bardziej typowego pana nowaka? tadek jest mi bliski sercu i nie jest szary- he he plisss, nowaka.... ściskam taka marysiu szarego patriotyzmu, ES
taka marysia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 hm miała być to aluzja do naszych ulubionych symboli narodowych - tutaj do jakże cudownej epopeji narodowej
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 to z pewnością ukryta przyczyna wszystkich niepowodzeńukrytej bulimii która popycha mnie do [mentalnych aktów desperacji tutaj, rozlekłe, może dlatego, ze zbudowane na samym pytaniu kogo czego ale można się ze mną nie zgodzić ;p pozdr.
taka marysia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 hm powtórzenie nie było celowe, ale z poufnych źrdodeł wiem, że poodbno ciekawie się reprezentuje. dzieki za wizytę. a co z resztą wiersza?
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 tak, widać, że nie było celowe. no to jak z poufnych zródeł, to co mi do tego. pzdr
taka marysia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie miałam na myśli tego, że nie interesuje mnie Twoje zdanie. wręcz przeciwnie. o to :)
Jerzy Rybak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zeznania podtrzymuję wiersz jest cacy, więc spadaj już z nim do P., mała ;) /jureczek
Jerzy Rybak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aczkolwiek to jest straszne. do wywalenia na ten tychmiast ;p
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja swoje podtrzymuję. ps. pointa i "społeczny żołądek" to mnie się nie podoba
Anna Maria K. Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ogólnie całkiem fajnie. Zastrzeżenie: pisze się po łacinie summa summarum. Mnie równiez pointa się nie podoba, gubi się w niej cała oryginalność wiersza, która jest jego niewątpliwym atutem. I ten fragment: ocenzurować, opieczętować - takie dwa aż pięciosylabowe słowa koło siebie... No i szkoda mi Pana Tadka, ale w końcu to Twój patriotyzm. Pzdr!
taka marysia Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jerzy - na P bedzie bez dwóch ostatnich, i promise pokombinuję z innym zakończeniem i ewentualnie wrzucę je tutaj Anna Maria K. - dzięki za wskazanie błędu i sugestie pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, zrozumiałam, ale wiesz, co sentyment, to sentyment...uparcie, tadzio i tak nie jest szary.....he he :) sobotnio.. ES
Rekomendowane odpowiedzi