Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Pijany snajper w Krakowie powyrywał pióra sowie żeby puchem z owych piór pozatykać parę dziur, które zrobił pewnej wdowie.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Niech ten pijany snajper nie wstawia nam tu kitu ;) A dziury dobrze łata - przy wypełnianiu PIT-u.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A skąd pewność, że te dziury właśnie w tym arkuszu przecież do nich nie potrzeba wcale animuszu. A ten snajper kiedy strzelał to po prostu szalał tylko nie wiem czy on pałę już przed czy po zalał.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A, to sorry, bo przypadek to zupełnie inny Znałem kogoś, kto nieszczęćia narobił kobiecie I przed sądem pojękiwał, że jest nic niewinny, A dzieciaka zrobił i mnóstwo dziur w budżecie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A mojemu snajperowi to nie grozi wcale bo mu strzelbę gdy był w lesie odrąbali drwale.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 pocięli też strzelbę w plasterki a krzyk w lesie był wielki
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Snajper prosił, błagał , ryczał wrzeszczał, skomlał i skowyczał rzucał gromy tej hałastrze - ludzie raz a nie po plastrze.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Tak to bywa już u drwali, że się ciosa, że się rżnie. Nawet w tak niewielkiej skali rąbać, ciosać wciąż się chce. Nie pomogą więc lamenty: Przyłapanyś - toś przerżnięty!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 A co na to imć drwalowi, że się kłody rżnie takowe? I co? Później te talarki mają wrzucać na dno szparki?
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Może suszą na żetony, a potem pod... 0-700, by się nie czepiały żony, że rachunek - dwa osiemset?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Powinno być: A co na to imć drwalowe, że się kłody rżnie takowe? Mały błąd a sprawa duża, to drwalowa się oburza a z nią rzesza pozostała że pocięta owa pała.
zyzy52 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 podpowiedziec trza drwalowi niechaj zbierze puszek sowi i jak snajper ten z dwururką zrobi wnet porządek z dziurką.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Niby co? Że tego puchu napchać ma do owej dziury? Czy tym miękkim sowim puchem zapchać lufy od dwurury?
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A nie chodzi o to, (mam tu puch na względzie) że gdy z niego strzeli - delikatniej będzie?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To już może lepiej puszek z ręki zdmuchnąć tak samo doleci lecz nie będzie cuchnąć.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Można też i z ręki - mnie tam nie zależy, Ale po sylwestrze huch nie będzie świeży.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Toć to trzy dni mija, chuch już przewietrzony. wiem to od eksperta czyli własnej żony.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Chyba przy chuchaniu popełniłem byka Stąd może ów smrodek, oj... kłania się Miodek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Miodek mały, duży miód i to po nim jest ów smród
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A najbardziej jest zabawne, to, że miodu wręcz nie tykam. Jakoś kręci mnie wytrawne - słodkie tylko babki łykam.
Rekomendowane odpowiedzi