Antoni Slawbicki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 nigdy nie byłem w tym mieście ono tak nie po drodze zewsząd daleko nawet, gdy byłaś tam małą dziewczynką z kucykami poznałbym po włosach są rzeczy niezmienne jakby pamiętnik napisany przed odnalazłbym wziąłbym za rękę i powiedział moja jak dziecko dziecku radośnie, jak w tonacji As-dur objąłbym ramieniem aby mi wiatr ciebie nie porwał ośmielony lekkością twojego uśmiechu gdybym potrafił cofnąć czas gdybym mógł i byśmy szli uliczkami małego miasta daleko, aż za ostatnie domy a dalej, polną ścieżką w nadwymiar
mycha Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ..i szlibyśmy.. ? ;) noworocznie ;*
Fanaberka Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze? Jak na P to spoko ;) Temat wart uwagi i dobrze się czyta. Uważam, że wymaga szlifu, trochę go sobie ociosałam na próbę :-) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skłaniałbym się ku "szlibyśmy" ( mycha), oraz wywaliłbym "i" - tak, jak wyżej. Pozdrawiam.
Antoni Slawbicki Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 dziękuję za wszystkie uwagi
Rekomendowane odpowiedzi