Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Troskliwa mama w Robuniu do córki rzekła: córuniu co drugi chłop to jełopa więc wystrzegaj się chłopa co ma kuku na muniu.
HAYQ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Są córunie takie w rzeczonym Robuniu Że nawet z wilkołakiem, (przykro mi mamuniu) żeby nie wiem co pójdą z nim na dno... Mimo, że wilkołak kuku ma na moon-iu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tam gdzie stawką duża kasa pani pójdzie za golasa kiedy golec ma po dziadku dostać coś tam kiedyś w spadku bo to dla niej jest okrasa.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Pójdzie i do lasu Mieszkać do szałasu Aby zęby do niej szczerzył, Mocno kochał, nie uderzył I od czasu do czasu...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cztery wersy zrozumiałem nad tym piątym wciąż myślałem ale po Sylwestrze nie nadążam jeszcze a więc spokój sobie dałem.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 I od czasu do czasu... horyzonty jej poszerzył? ;)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Teraz to już wszystko jasne! Znaczy, że miała za ciasne?
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Niekoniecznie, bo być może Ona strasznie wiedzy żądna. On zaś dba o swe poroże, Więc i szkoła jest porządna.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jeśli jeszcze ma do tego wykładowcę tak zdolnego, że jej zaraz po wykładach na praktyce to powkłada to już pewne jest, że ona jest wysoko wykształcona.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Oby takie kształcenie Nie weszło jej w naturę, Bo w końcu inny belfer Obleje z nią maturę. A jak bakcyla złapie, to jeszcze studia zrobi, A wtedy taki belfer Jedynie jest w Nairobi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 U nas też się taki znajdzie jeśli dobrze poszukamy co ma długość i objętość oraz słuszne dekagramy. Że karnację ma jaśniejszą w niczym mu to nie umniejsza bo ta pani też z wyglądu to nie żadna gejsza. Choć profesję ma podlejszą za to jakby więcej zdarzeń i też umie zaspokoić i dostarczyć wrażeń.
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cóż, czasem, to tylko zwyczajna jest praca, lecz ciężka - jak w księgarni. Wieczorem się wyjchodzi... rano - ledwo wraca... czytając ...przy latarni.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 To już chyba te pod mostem trochę lepiej mają bo choć ciemniej lecz gdy pada czytać nie przestają.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Co do sztuki złudzeń nie mam, lecz literatura... idzie w górę i jak mniemam wzrasta w nas kultura. To się bardzo z tego cieszę - w Unii-śmy, jak rany. Tedy rzeknę i nie zgrzeszę: Naród - oczytany. I mam gdzieś, że Świat się dziwi, wykonując rotfle. Ich rajcuje wódka z kiwi, mnie starczą kartofle.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Kiedyś naród preferował tylko białą wódkę czystą i koniecznie tą z Polmosu czyli naszą, tą ojczystą. Dziś sięgamy coraz wyżej i kultura nas rozpiera więc pijamy coraz częściej coś z krainy Robespierra. Pod ślimaczka dwa koniaczki a pod żabkę niekoniecznie tu wystarczy nam bagietka a i tak jest wprost bajecznie. Lecz powrócą jeszcze czasy gdy siwuchę człek kaszanką przegryzł, mlasnął i kolejną wypił działkę pełną szklanką.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Oby nie wynikła z tego jeszcze większa krewa, bo do jaskiń znów wrócimy, lub gorzej - na drzewa!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To też całkiem jest realne, efekt cieplarniany właśnie takie zapowiada nam na przyszłość plany.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mnie już inny efekt powolutku łapie, pozwól więc, że skończę, bo już prawie chrapię. :o
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja byłem szybszy, szybciej mnie zmuliło chociaż od Sylwestra prawie się nie piło.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Strasznie głowa dziś mnie boli, bo mi dali hiper drinka do wódeczki wlali coli, a od coli łeb mi pynka. Niby świeży, ogolony siedzę teraz przed ekranem, ale gdybym plótł androny skończ z tym wcześniej – nie nad ranem.
Rekomendowane odpowiedzi