Tomasz_Biela Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ponury rdzeń ołówka i najprostszy człowiek załamuje mądrych – a ci załamują głupich i tak się łamią z prawdziwym pokruszeni w środku razem z kulturą prac animowanych domów anonimowych rodzin na czarno poprawiać kontur – szkic na którym koniec narzekań bo i tak jest nie tak tylko wydobywać talenty pasji które uwiecznią nas w najgorszym dziecko nie wie jak tępiony wyrośnie z niego rysik dystans poszukiwań zbliża do połamania rąk i nóg
Jerzy Rybak Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 niestety, niczego się Pan nie nauczył. po co tak pisać? pozdrawiam /j
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po to żeby się takim jak Panu nie podobało a innym podobało pisze jak pisze wieczności.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 nie powiem, ze mi się ... acz coś w tym wierszu jest zastanawiającego, przeczytałem go z kilka razy i wiele smaczków - będę jeszcze wracał do tego wiersza z ukłonikiem i pozdrówką MN
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wyrozumiałość i zawieszenie mimo wszystko oka na czymś wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witaj Bielaczku :) zgodzę się z poprzednikiem, jest kilka smaczków, jednak mimo wszystko miejscami trzeba amputować :]ponury rdzeń ołówka i najprostszy człowiek załamuje mądrych – a ci załamują głupich pokruszeni w środku razem z kulturą prac animowanych domów anonimowych rodzin na czarno poprawiają kontur – w kopalniach nie ma czasu na szkic moment i koniec narzekań że poszło coś nie tak tylko wydobyć talenty które uwiecznią nas w najgorszym dziecko nie wie jak tępiony wyrośnie z niego rysik dystans poszukiwań zbliża do połamania rąk i nóg sory za tak dużą ingerencję, jednak nie dawało mi spokoju. ciekawy motyw, ale czytając momentami traci się wątek. przemyśl i zrób co chcesz serdecznie, świątecznie Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Łejeczko Twój mix jest bardzo odpowiedni dobrze gryziesz i zmobilizowałaś do zmian Bielaczek:* wieczności.
Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Czarny i twardy. Widzę obraz narysowany węglem. Dla mnie trochę odległy temat,ale nie obojętny. Podobają się meandry które stosujesz. Poza tym widzę ,że temat siedzi w Twojej głowie już jakiś czas. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi