Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• - Ćpuny wszędzie - nienawidzę! Gorsze to jak ladacznice! Cali w błocie, obrzygani, noszą parcha i zimnicę!   Biją matki, rozrabiają, koty męczą, się znęcają! Po piwnicach wózki kradną, obdartusy w gacie szczają!   Przypalają łyżki, butle, a zapchlone to jak kundle! Istny bajzel - ja ci mówię! Trzymać w pudle, zło wychudłe!   Pod przedszkolem... O! Czas spadać. Mam telefon, pewnie mama. (ledwo słychać, ktoś powiada) - Jest fentanyl, możesz wpadać.
    • @Berenika97 Mi chodziło o wieloznaczny tekst dotyczący różnych spraw tak naprawdę, gdzie atrybut jest dużym ciężarem. Zaginął słuch bo usłyszał, a usłyszeć nie zawsze jest tak najlepiej :))
    • Każdej nocy, gdy już głucho, Ja przez okno wypatruję. Szukam ciebie, mój kochany, Czy z gwiazdami tam szybujesz? Słuch natężam, by dosłyszeć, Jak szeptałeś tajemnice, Powierzane mi w sekrecie, Zanim czas ci wyrwał życie. O czym miauczysz, mój kochany? Ja nie słyszę, ale słucham. Bo może cię ze mną nie ma, Ale czuję twego ducha.
    • @Berenika97... droga Kobietko... :) cieszę się z Twojego komentarza, dzięki, dzięki wielkie za 'skok w tył'. Pamięc potrafi być 'pamiętliwa' i na dobro i na zło, a w gronie bliskich zawsze można kogoś znaleźć do miłych wspomnień. Odejścia, są cząstką codzienności i.. niech odchodzą stulatkowie. Dziękuję za miłe słowa.   Gościom... za dodatkowe czytania, także.. nieustannie.. :) dziękuję.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Waldemar_Talar_Talar... zakończyłabym całość. Lubię pobyć z ciszą sam na sam. Tobie, życzę tej twórczej.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...