'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie będę się z Wami spierać – życie jest za krótkie, by sobie ubliżać itp. Macie prawo do własnego zdania;)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Czy jestem zadufana w sobie? Hmm... Proszę, nie oceniajcie człowieka na podstawie komentarzy z forum. Potrzeba długich rozmów, by kogoś poznać...
Jerzy Rybak Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 To jest jakiś większy przekręt.
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jasne :D Tylko ciekawe z czyjej strony, bo z mojej na pewno NIE.
Olesia Apropos Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 tak to my uwzięliśmy się na ciebie wybacz
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie muszę wybaczać, bo się nie gniewam:)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Oooo nareszcie i Pana zwabił mój urok;) Doprawdy jestem pod wrażeniem :D
Olesia Apropos Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, masz przecież TYLE komentarzy
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Doktorze Oyey... Ojejjjjuu, ależ żałuję, że nie będzie, bo ja niestety nie jestem ładna... - to złe określenie dla piękna :D
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Czy mi się zdaje, czy ma Pan ochotę zliczyć te piegi?? :D
Roman Bezet Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 agencyjnie się tu zrobiło ;D
'Ivonne' I.W. Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Oj tak, oj tak ;) POZDRAWIAM Pana, Bezecie ;))
kyo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 to ja sie dopisze!!!! wykastrowac to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okropne. świątecznie
Espena_Sway Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaśioo, nie tak agresywnie :P niestety pryznaję, że znowu jest gorzej, niż ostatnio :/ pozdr. świątecznie Espena :)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dzięki Moi Drodzy, spodziewałam się... Świątecznie ściskam;) każdego z osobna...
Eliphas Lévi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o formę - nie po to czytałem by oceniać. Po najprostszej linii analizy - mam podobne odczucia, bardzo... Ale kto dziś mówi o prostych rzeczach w prosty sposób (obawa przed popadnięciem w banał)... A czasem tak i w poezji trzeba...
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 chyba już nie ma co komentować wydaje mi się, że gdyby skrytykować wiersz z większą serdecznością, Autorka nie starałaby się bronić i dzięki temu nie ośmieszała się bo wierszem ośmieszyć się nie ośmieszyła - nie przesadzajmy kochani ośmieszyła się wyborem działu i komentarzami takimi jak ten: "Każdy z nas jest inny i posiada własny styl – starajmy się to uszanować... " - to już rzeczywiście jest skrajna bezmyślność - bezmyslność w sensie hmmm... planetarnym? wesoły ch
'Ivonne' I.W. Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Drodzy Forumowicze, z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam: Zdrowia, które jest najważniejsze Szczerego uśmiechu co dnia Pełni radości i wiary W sercu miłości Ukojenia w duszy Niech smutki pójdą precz Niech blask rozpromieni swe oblicze Wszystkiego, czego Wam potrzeba... „Uczucia - ciepła czyjegoś Jasnej nadziei – gwiazdki z nieba” Ivonne
Tali Maciej Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 sam tytuł już mi wytarczy, przebrnąłem przez wiersz do końca plus dla mnie pozdrawiam
Kasia Krystkowiak Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 beznadzieja...aż dech mi z wrażenia zaparło...slogan, banał, grafomania...., beznadzieja
Rekomendowane odpowiedzi