ula Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 kiedy twój palec badał dojrzałość pomidorków na targowym stoisku sama zrobiłam się czerwonawciąż myślę zboczeniami
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 i o czym te Panie stojące w kolejce kupując cosik tak rozważają wielce, hi teraz już wiem z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zawsze ten pan z warzywniaka był jakiś podejrzany :) Dobre to. Pozdrawiam.
ula Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dygnięcie. wuszka ma duże wymagania, ale ja rozumiem. M. Krzywak- ja tam myślę wszyscy panowie są podejrzani... Massalin Nagietka- panie nie rozmawiają. panie plotkują. Dygnięcie.
M._Krzywak Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak, ale najbardziej ci z warzywniaków.
ula Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się nazywa konstruktywny komentarz! dzięęęki;-*
Rekomendowane odpowiedzi