Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 krok do przodu raz do tyłu myśli nieogarnięte miłość wyedukowana tylko książki zdaje się niepotrzebne w istocie nie wiem nic głowa kołowrotkiem nie będzie niczego ubity gwoździem zapada w sen tyka zegar ścienny niezmienny czy zrozumiem dlaczego? 19.12.06r.
Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 jakie to jest? proszę o konstruktywną krytykę
egzegeta Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Judytko od "techniki" poetyckiej to nie ja i "jakie to jest? proszę o konstruktywną krytykę" to nie do mnie natomiast sądząc po błędzie w tytule myślę żeś zakochana choć wiersz jakby temu przeczył:) zmieniłbym "głowa puchnie z wykończenia" to "wykończenie" można by ładniej "w takt niezmienny" - może po prostu- niezmiennie, ogólnie wydźwięk nie optymistyczny wyraźny zawód:( czy o to chodziło? Pozdrawiam bardzo :)
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wiktorze wiem,że niezbyt udane, troszkę zauważyłeś, techniki w tym żadnej;) dziękuję za wejrzenie, pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Judytko , niebawem poznamy wszystkie Twoje problemy z sercowymi włącznie; a jeśli takowe rzeczywiście są to chyba trza będzie włączyć się i .... ....i....... coś doradzić Judytce:)
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 :)myślę, że wszystkich nie poznacie, choć słowa dużo mówią-rzeczywiscie;) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi