Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Biegał bednarz po Bebicach po trawnikach i ulicach bowiem popadł bednarz w szał bo nie dostał, a tak chciał gdyż się kochał w zakonnicach.
Waldemar Talar Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zakochał się gdy w klasztorze był bo zakonnicą beczke kapusty kisił a że miał drewnianą jedną nogę jedna z nich rzekła ja ci pomogę weszła kapustę deptac do beczki wtedy spadły jej luźne majteczki więc bednarz podbiegł szybciutko i wówczas zobaczył czarne futro które na niego tak podziałało że się chłopisko aż zakochało dlatego biega wciąż jak szalony bo mu nie dała choc był napalony.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Coś mnie tu bujasz stary przechero mnichom golono głowy na zero więc ja tak myślę , że zakonnice też chyba miały golone …..
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 W mej rodzinie ich bez mała było, tylko że przed laty dzisiaj żadna nie ostała bo przeniosły się w zaświaty. Trzeba pytać by balwierza co im golił tuż za tyłkiem kiedy cichcem do alkierza nocną porą wchodził chyłkiem.
HAYQ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No to niezłą miał robotę... (pewnie brunet)- nocną porą? Oj, nie bywał tam przelotem, mydła szło zapewne sporo?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie mam pamiętników ciotek nawet nie wiem czy pisały i czy mydła czy też kremu do zabiegów używały.
Rekomendowane odpowiedzi