Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 zmęczone ciało wywinięta szmata kurczowo mota się po świecie – na dnie złotego wiadra nie panuje nad sobą rozbryzgując wokoło plamy kształtów wyobrażeń dużo nieoczekiwanych rozdarć marzenia zaszywane pajęczynami koszmarów ile zmarłych i narodzonych pająków
Marlett Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jeden obrazek ,a treści wiele. Dobitnie i oryginalnie. Czy warto marzyć?jeśli koszmary dobijają? Podoba się pomysł,jestem na -tak. PozdrawiaM.
Waldemar Talar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Myśle że warto marzyc zwłaszcza gdy męczą koszmary. Ciekawy przekaz-pozdrawiam Waldemar
egzegeta Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 bardzo dobrze, że każdy widzi to, co chce bo ja tu marzenia widzę tylko w wyrazie "marzenia". Dla mnie rozterka tu króluje:/ I też mi się podoba i Autora pozdrawiam :)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Marlett warto marzyć Waldemar ma rację i o to mniej więcej w wierszu chodzi też o to... Antoni cieszę się Waldemar dobrze to zrozumiałeś dzięki za przychylnośćegzegeta rozterka ? zapewne zapewne dużo mam takich tekstów - rozterkowych wieczności.
egzegeta Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tomaszu jednoznaczna interpretacja nie zawsze jest satysfakcjonująca dla autora ja widzę rozterkę i tak mi ten wiersz się widzi. Nie pamiętam, który kompozytor to powiedział - nieważne jak ludzie rozumieją moją muzykę, ważne by im się podobała:) I tak trzymać w spojrzeniach na twórczość wszelaką:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli się potrafi-tylko pozazdrościć. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi