Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 dociekanie dociskanie do naślado trop dzika prowadzi do obory po piorunochronie wchodzę dziura w dachu jak telewizor pan i locha dociskanie aż skrzypi eternit i burczy w brzuchu osuwam się butem w wymiotno biegnę ciągle pękając ze śmiechu do Zuzy, tej co to zna słowo facet jak to jest - pytam - że oborowy, szanowany człowiek... (naślado) cieknie jej piana: mówiłam ci! od moich starych to weź się odwaruj!
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 no i co? - nowy sposób - acz - czy dal wszystkich już zrozumiały? stary ze mnie i co nie co kumam, hi zaczynam jażyć z ukłonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 To jest może zabawne... Ale nie w moim stylu. Szczerze mówiąc, nie podoba mi się. Taki humor "żołdacki"... No cóż, każdy ma prawo do swojego poczucia humoru. Pozdrawiam.
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Oxyvia J - całkowicie cię rozumiem. Messalin'ie - nie wiem, czy zrozumiały. A przy okazji: sorki za agresivę - to od nadmiaru czerwonego mięsa.
kyo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 nie ten dział. warsztat lub P? pozdro
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 jakieś argumenty?
kyo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 proszę sobie poczytać wiersze z P to się Pan przekona, że tam miejsce tego tworka. pozdro
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ten wiersz tak sugestywnie prowadzi czytelnika, że jest godzien na najwyższych laurek...
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A mnie się kreacja Zuzy podoba (ta co zna słowo facet - dobre) i zastanawiam się czy ten naślado z obory to czasem nie bohater, który zdążył poznać słowo Zuza... A Zuza z kolei przywarowała się do jego rodziców nie bez powodu ^ Ot taka dalekoidąca interpretacja pozdrawiam YMY YORDAN
Rekomendowane odpowiedzi