Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 głupek nosi skrzydła w rękawach oczyszczone na wszelki wypadek bezpiecznie zapala kadzidło zdarzy się że zaśnie ogień wymyka i mąci z blaskiem anioła krzyk nie pomoże ciepło z oddechem miesza wołania gasną popieleją skrzydła wiatr uniesie
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tylko przed nie pozwalaj spać, nawet aniołkom.
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 No nie wiem, czy mój, już nie spotkał się z Twoim? :))))))))
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Marlett, mój na pewno spotkał się z twoim, ale swojemu nie powiem "głupek", bo to najlepszy anioł na świecie....mimo iż czasem zaśnie buzka...
egzegeta Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Marlett dwa ostatnie wersy tak widzę: "wołania gasną popieleją skrzydła wiatr uniesie" lepsze zwarcie międzywersowe Ale to tylko propozycja pozdrawiam
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja czasem swojemu dam szturchańca,bo jeśli nie ludziom, to jemu chcę zaufać. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Wiktorze,jedną liczbą ogładzone. Dziękuję,a już myślałam ,że się obraziłeś....ale widzę ,że nie. PozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, przepraszam, ale teraz to albo sobie żartować raczysz, albo :))) dobrze napisałem Marlett, poprawiam się winno być Marlettuś pozdrowionka jak zawsze:) PS. Cieszem siem, że na coś siem przydałem
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, przepraszam, ale teraz to albo sobie żartować raczysz, albo :))) dobrze napisałem Marlett, poprawiam się winno być Marlettuś pozdrowionka jak zawsze:) PS. Cieszem siem, że na coś siem przydałem Jak zawsze potrafisz wywołać uśmiech :))),dziękuję. PozdrawiaM.
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 anioły śnią, co? nasze życie a gdy się budzą - my - przed nimi skrycie szukamy piór i zapachu a one? naszego strachu? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. jajć ten głupek? nie mw mu tak
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 To ,mój dobry przyjaciel,ochrzaniamy się czasem.:)) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 aniołki nocne? pozdrawiam serdecznie
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Judyt,jak nocny stróż.Czasem zaśnie,czasem się obudzi. PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 bardzo dobry obraz pewnie po przejściach ale teraz jest doprawiony wieczności.
Marlett Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tak,po przejściach:) Dziękuję i pozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi