panna zwyczajna Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 odkąd tu jesteś mam niebo na wyciągnięcie ręki dotykam zaczynam wierzyć drżę już tylko troszeczkę upewniasz mnie każdego dnia ciepłem dłoni spojrzeniem tym uśmiechem tylko dla mnie i kiedy jesteś blisko a ja słyszę bicie twojego serca marzę jedynie żeby czas przestał biec
Kasia_Kaisu Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 trywialnie ladne. ;) lubie taką lekkość ... pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 odkąd tu jesteś mam niebo na wyciągnięcia ręki zaczynam wierzyć drżę jeszcze upewniasz każdego dnia ciepłem dłoni spojrzeniem uśmiechem kiedy jesteś blisko marzę żeby czas przestał biec...... choć wolałabym... żeby czas stanął w miejscu Panno zwyczajna, nie gniewaj się, pozwoliłam sobie na małe zmiany. Pozdrawiam... :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 banalne i rozstrzelone (po co?) jeśli coś było. to zniknęło między enterami
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Może i trywialny. Ale trywialność niesie w sobie tyle. Czasem prosty tekst więcej może powiedzieć niż zawilec jakiś. Przeczytasz i wiesz (albo masz nadzieję że wiesz) co autor chciał przekazać i nie musisz trzy dni się zastanawiać nad ukrytym przekazem.
Rekomendowane odpowiedzi