aha Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Kiedy jest źle Gorycz wypełnia mnie smutkiem Tęsknota zwija w cierpieniach Kiedy brakuje Tego najsłodszego spojrzenia Który ciepło patrzy w moja stronę Zamykam oczy Zamykam oczy pogrążam w marzeniach Czuje twój oddech tak bliski Gorący Ten dotyk co napawa dreszczem Spojrzenie najgłębsze Co rozpala wnętrze Zapomniani Wolni od trudu Jedyni dla siebie tylko W anielskim uścisku Oddani naturze Przelewając wzajemnie Sobie nawzajem Wnętrze gorące Splecione ramiona Żywo pląsając Unoszą me ciało Pod same niebiosa Dając rozkoszy zaczątki wspaniałe Te usta ten uścisk Mój umysł pełen radości Co się oddaje tobie W namiętnej miłości Wspaniała chwila która pozwala Spełniać marzenia Nasycić pragnienie Dać chęci do życia stworzyć nas samych Dla siebie jedynych Przepełnić radością siebie wzajemnie Ktoś szturchnął mnie w ramię Z wypiekiem na policzku Rozpalonym ciałem Otwieram oczy
zak stanisława Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 rozumiem, młodość, uczucie, ale po co tyle słów rzuconych na kompa, skróć kochanie, będzie lepiej...sieczytało pozdr Es
Nata_Kruk Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 aha, to prawda, podobno młodość ma swoje prawa...ale mam podobne odczucia, jak Stasia... za dużo zbędnych słów. Serdecznie pozdrawiam... :)
Cassiel Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Dużo pracy, trzeba więcej, bo jest źle! Wstępnie - radzę pomyśleć na tym jak się łamie wersy, takie syntaktyczne odcinki, jeszcze z wersu na wers 'podbite' majuskułą to bardzo zły wybór - chyba, że się jest Różewiczem i się potrafi. (albo Mironem:) A więc, tutaj trzeba składać (jest nazbyt podkreślnie) i ograniczać patetyzowanie. 'rozkosz', 'anielski', 'marzenia' - po co tyle egzaltacji, czy nie lepiej by było oddać to inaczej? Proszę pomyśleć. Zawsze można się poprawić. Tematyka to też ważna sprawa, trzeba mieć o czym napisać, tutaj nie ma nic - proszę wybaczyć - mnie stany ducha bohatera (podmiot w 1. os.l.poj.) - nie zachwycają, nie interesują - powiem zgoła więcej. Przynajmniej tak długo, jak długo są tak hermetyczne, jednostkowo-wartościujące. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi