ula Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 kiedy twój palec badał dojrzałość pomidorków na targowym stoisku sama zrobiłam się czerwonawciąż myślę zboczeniami
Marlett Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takiej postaci,bez przegadania- świetny pomysł na miniaturkę. PozdrawiaM.
Lefski Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic zmienić nic dodać może podzieliłbym to trochę inaczej, ale to tylko ja. pragnienie seksu, to nie zboczenie, a pomidorki lubię ogromnie Lef-efef-ski
Lefski Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takiej postaci,bez przegadania- świetny pomysł na miniaturkę. PozdrawiaM. dlaczego akurat w Twojej(takiej) postaci, Marlett?? usuwając "pomidorki" całkowicie zmieniłaś wymowę wiersza. nie zgadzam się. ORYGINAŁ. ot co Lef
Marlett Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takiej postaci,bez przegadania- świetny pomysł na miniaturkę. PozdrawiaM. dlaczego akurat w Twojej(takiej) postaci, Marlett?? usuwając "pomidorki" całkowicie zmieniłaś wymowę wiersza. nie zgadzam się. ORYGINAŁ. ot co Lef Lef,to jest mój wytwór,a może przetwór. Decyzję i tak podejmuje Ula. PozdrawiaM.
ula Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 dziękuję za pozytywne komentarze... milusiński prezent na mikołajki;-D a propos życzę czarownego mikołajkowego wieczorku... ps zostawiam wersję auto, chociaż propozycja Marlett też jest ciekawa;-)
Rekomendowane odpowiedzi