ot i anka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 rozstaje się drożnie ulicami przekrzywiam głowę na różne sposoby lecz dopadła mnie krótkowzroczność i widzę jedynie koniec maski własnego samochodu moje mniemamnie o sobie zjeżdża po kolczyku aż na koniec pleców zasprzęglam ileśtam koni schowanych między kołami trzy puste siedzenia jedno pełne sprzecznościzagazuj kobieto albo stój tam gdzie siedzisz tylko wypnij zderzak
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 płenta jest zajefajna!anko!
ot i anka Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 a reszta??? nikt nie zwraca uwagi na gry tutejsze:((( uważnie czytać... bu
Niewierny Tomasz Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na pewno ktoś zwraca. fajne są to się nikt nie czepia;)
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 susznie, gra słów warta świeczki i ogarka anko,
Jaro Sław Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Świetne, przypomni mi się, oj wiele razy za kółkiem..... ....
Rekomendowane odpowiedzi