Espena_Sway Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a powinien zrobić. w końcu więcej niż jedna osoba się w ten sposób wypowiedziała
'Ivonne' I.W. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż... proponuję więc czytać dalej, aby to, co niepojęte, stało się zrozumiałe, a jak nie, proszę zaprzestać;)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a powinien zrobić. w końcu więcej niż jedna osoba się w ten sposób wypowiedziała To prawda. Niejedna osoba się w ten sposób wypowiedziała. Chcę Wam podziękować:) Dzięki Wam uodparniam się na ludzką „złośliwość”...
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a powinien zrobić. w końcu więcej niż jedna osoba się w ten sposób wypowiedziała To prawda. Niejedna osoba się w ten sposób wypowiedziała. Chcę Wam podziękować:) Dzięki Wam uodparniam się na ludzką „złośliwość”... Kurwa następna desperatka która chce dowieść tak na prawdę że jej wiersz jest doskonały subtelny tym bardziej jak to ktoś napisał o dziwo ! śmiej się do monitora i tak go zasmarkać możesz żebyś nie widziała jak Twojego tekstu się tutaj nie lubi i za nic w świecie nie dowiedziesz że jest dobry miły piękny wygraj sobie konkurs na wiersz ale może w przedszkolu ?
'Ivonne' I.W. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wiem, że nikogo nie przekonam do swojego utworu – wcale nie zamierzam;) Wyczuwam tu jakąś „nieczystą grę ”, której „padłam ofiarą” , bo wypłynęłam od razu na szerokie wody...
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaprzeczasz samej sobie pas kobieto pas czy tak trudno zrozumieć że trudno przekonać do takowych racji które przedstawiasz a tym bardziej chyba trudniej zrozumieć że lepiej by było usunąć ten tekst i tą beznadziejną dyskusję i zastanowić się nad następnym tworem wyobraźni jest taki dział zwany Bez limitu to jest najodpowiedniejsze miejsce jeśli chcesz sobie wklejać te swoje...coś tam i nie ma tutaj niczego nieczystego są opinie szczere opinie
'Ivonne' I.W. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To widać;)
Roman Bezet Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, no tak. Nie rozumiemy się, ale to dobrze. Proszę tylko uważać, bo jak widzę - tu kopią z buta ;) pzdr. b
'Ivonne' I.W. Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dziękuję, będę uważać... Jak to mówią: „co nas nie zabije, to nas wzmocni” ;)
Espena_Sway Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eh Bielaczku, pamiętasz konkurs na wiersz najgorży??? może będzie reedycja :P
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eh Bielaczku, pamiętasz konkurs na wiersz najgorży??? może będzie reedycja :P coś tam kojarzę reedycja ? było ich już setki tsunami zalewa forum ale elita jest i będzie ;) ahoj forumowicze ahoj Łejeczko:*
Regina Misztela Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 czy to jest jakiś żart? nie było mnie tutaj pół roku, nie sądzę, żebym nagle straciła całe wyczucie smaku i estetyki, nawet ją wyostrzyłam, ale też z charakteru złagodniałam, ale dla takich tekstów nie ma litości, żeby tutaj chociaż odrobinę było, żeby tekst nierówny, żeby jakoś pomóc można, a tutaj tylko pasuje mi ad kosz. To nie jest dział dla pani
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zawsze elita jest Elitą ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co za tupet...
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co za tupet... Zgadzam się, tupetem jest uważać się za lepszego od innych ;) Wszyscy są jednakowi :)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Pani, mój utwór nie jest żartem, gdyby był, umieściłabym go na jakimś forum dla dowcipów. Cieszę się, że nie wzbudza on litości, bo nie to ma na celu. Jeśli zaś chodzi o poczucie smaku i estetyki, to zapewniam, iż zależy ono od punktu widzenia danej osoby;)
Oxyvia Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ivonne, masz już trzecią stronę komentarzy; czy dostałaś choćby jedną dobrą opinię o wierszu? (Nie chce mi się wszystkiego czytać, bo bardzo dużo tego). Nie spotkałam się jeszcze z wierszem, który by dostał aż tyle nieprzychylnych krytyk. Nie możesz uwierzyć, że on się nikomu nie podoba? A skoro nikomu się nie podoba (przynajmniej na tym forum), to po co wmawiać ludziom na siłę, że jest świetny? Jaki masz w tym cel?
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Oxyvio, tak, dostałam pozytywny komentarz. Hmm, czy ja kiedykolwiek pisałam, że mój utwór jest świetny?? Nie! Proszę, nie pisz jednak, iż nie podoba się on wszystkim na tym forum, bo zarejestrowanych użytkowników jest ponad 25 tys., a wypowiedziało się zaledwie kilku... Forum służy do dyskusji, więc każdy ma prawo bronić własnych racji, byleby kulturalnie;)
Oxyvia Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tak... Ma prawo... Sama Ci o tym pisałam... Ale... Gdyby ten wiersz podobał się tu komukolwiek, to znalazłyby się głosy broniące go. A nikt chyba go nie broni; no, może jedna osoba. Możesz go sama bronić w nieskończoność, tylko po co? Według mnie nie ma sensu; to już trzecia strona, więc dyskusja jest według mnie jałowa. No, ale cóż? - każdy ma własne hobby... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi