Aleksander_Szumanski Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 W pewnym bajkowym mieście Zachciało się chłopa niewieście Tak ją chłopina rajcował Raz wsadzał raz wyjmował Tysiąc jeden razy i dwieście
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Oj posuwał sobie śmiało ten chłopina w owe ciało a ty uwierz czytelniku, że miał tyle na liczniku - no bo cóż ci pozostało?
Beenie M Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ja w tę liczbę coś nie wierzę jakby tak policzył szczerze pewnie inna by powstała jak seks lubi - też nie mała może marzył se biedaczek a na jawie jest inaczej ten co z seksem ma problemy opowiada takie ściemy
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wiem, że były to przechwałki kogoś kto jest kobieciarzem z bardzo bujną wyobraźnią a do tego także łgarzem. Nawet gdyby ujął tysiąc to nawiązka i tak duża lecz mnie tylko to rozbawia choć się może inny wkurza. Dla mnie jeden to jest dużo gdy uczciwie akt spełniony a do tego kiedy jeszcze widzę radość w oczach żony. Z tego widać żem rzetelny, skromny oraz pracowity a to sposób jest na życie i na wdzięczność mej kobity.
Beenie M Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 dobrze wiemy że man z klasą nie bajdurzy o alkowie a co czyni tam z kobitką kto dorosły se dopowie ten co chwali się mistrzostwem w sprawach seksu zwykle kłamie to partnerka go oceni niech zapomni o reklamie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Po co komu tu reklama kiedy raczej czyny skrywać jest chwalebnym i rozsądnym a nie nimi pobrzękiwać. Po co komu wiedzieć o tym z kim i kiedy oraz po co i czy było to o świcie czy też może ciemną nocą. A partnerzy sami wiedzą jak to było z igraszkami oraz czy się szczytowało i leciało nad chmurami.
zak stanisława Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 W pewnym bajkowym mieście Zachciało się chłopa niewieście Tak ją chłopina rajcował Raz wsadzał raz wyjmował Tysiąc jeden razy i dwieście czyżby ałtor podglądywał babe i jej rajca który to wsadzał i wyjmował z kosza jajca?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Czy to z kosza czy do kosza, czy to nioska, czy kokosza to jest koszmar a nie eden bo to tysiąc dwieście jeden.
Rekomendowane odpowiedzi