Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 zasugerować, że najwspanialszy na świecie, najcudowniejszy w całej galaktyce vacker założył głupi wątek? jestem oburzona! żądam przeprosin!
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 no właśnie vacker - przeproś Panią!
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 kazelot ma mnie przeprosić! a vackerek nie! bo vackerek jest fajny a kazelot nie jest fajny! i kazelot ma jeszcze vackerka przeprosić! rzekłam/krzykłam buu
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 i jeszcze czepia się mojej kobiecości! żadam podwójnych przeprosin!!
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całe szczęscie że nie napisal tego facet, bo by forum musieli zamknąć :P
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 gdybym nie wiedziała, że ty to ty, to bym cię... ;p złośliwiec. żądam przeprosin.
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty mnie nie denerwuj bo się uczepie Twoich kobiecości :P
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie bawię się z tobą
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 perfidia w czystej postaci... i tak już rok :/
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 zawsze do usług (chyba ze mnie akurat nie ma)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 już ja tam wiem jak to (nas) nie ma;p ale zaraz zaraz, bo Koń nam założy gg
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 spoko - jestem tu panem i władcą - jak juz sobie popieprzymy bzdury to usune wątek :D
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ERROR to MóJ wątek;p
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dlatego nie usuniesz;p dobra, łaciny się uczę, kończmy złośliwcu
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 o ku*rwa masz racje- pomyliło mi sie :P no ale Ty usuniesz bo jak nie to umieszcze tu link do naszych galerii i filmów - w których bawilismy sie w paris hilton
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boże, kolejny facet, który twierdzi, że bawiłam się z nim w bukkake;p oświadczam: nie robiłam tego ani z panem Krzywakiem, ani z kazelotem, ba! - ja nawet nie wiem co to jest, ponieważ żyję w cnocie i czystości razem z vackerem!
kazelot Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 tyle tylko że ja nie strasze jak nie usuniesz to NAPRAWDE podam tego linka - do filmow z krzywakiem też!
M._Krzywak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu jest: http://www.dansemacabre.pl/Site/ramki.html - a potem trzeba wejśc w forum - naprawde. A co do robienia - stary, w kosmosie żyjesz, teraz się nie robi, teraz się sadzi...
Rekomendowane odpowiedzi