Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 od środka łamie pustka nie do zniesienia
Niewierny Tomasz Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Pustki trza wypełniać dynamicznie.
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Tomku,nie wiem czy przy takiej ilości słów jeszcze coś zmieniać. Dziękuję . PozdrawiaM.
Niewierny Tomasz Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Wybacz, że jeszcze raz, ale to tylko moja luźna wariacja, niekoniecznie jako podpowiedź:z pustego, salomon nie naleje od środka sza leje pustka nie do napełnienia ;) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,Stefanie.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot,Psotnik,popsuł miniaturkę. Czekaj no...:)))))))
Ewa_Kos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot,Psotnik,popsuł miniaturkę. Czekaj no...:))))))) Dokładnie popsuł i to całą; jak dla mnie pierwsza wersja jest ok. w myśl ''zasady'', że pierwsza myśl najlepsza:))))) Pozdrowienia z nizin.:))) EK
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dziękuję za wsparcie i poparcie. Ja Tomkowi też popsuję...:))))))) Serdecznie pozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Marlett, to jest dobre. Tylko tytuł mi tu jakoś :( bym go bardziej uenigmacił znaczy zaplątał:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Egzegeto,a co proponujesz?
jacek_sojan Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 zamiast zgranego tytułu "ból" - dałbym tytuł: "kolaps"; ból lepiej wyrazić słowami - sam wyraz "ból" niewiele o bólu mówi, to zaledwie wywoławcze hasło... J.S
Marlett Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 ból-tytul roboczy. kolaps - jeszcze się waham,ale coś się klaruje. Czekam jeszcze na propozycje. Dziękuję .
egzegeta Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli ból miałby zostać, a tylko coś do niego dodać to jedynie - synapsa, albo wprost "Synapsa" bo to nie z księżyca tylko z neurologii :)) A ten ból trochę i neurologiczny:)) Ale decyzja należy do Ciebie pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 pustka nie do pojęcia rozkłada wnętrze //////////\\\\\\ przepraszam za własną wariacje ale skoro jużtaka miniatura co do oryginału stać Cię na gęściejszą miniature / wieczności.
Marlett Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Tomku,ale Twoja wersja znienia całkowicie sens. Ja miałam na myśli stan fizyczny,który prowadzi do zmian w psychice. PozdrawiaM
Marlett Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli ból miałby zostać, a tylko coś do niego dodać to jedynie - synapsa, albo wprost "Synapsa" bo to nie z księżyca tylko z neurologii :)) A ten ból trochę i neurologiczny:)) Ale decyzja należy do Ciebie pozdrawiam Jesteś już bliski prawdy,ale może sama ''synapsa'' nie wystarczy. Pomyślę nad tym.Dziękuję. PozdrawiaM .
Rekomendowane odpowiedzi