adam sosna Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Uprzedzę jedzenie - odsrebrzę czekoladę. Splendory wyśnione powitam przebudzeniem kamieni pamięci: czasami odkładane, zastygłe, niechętne nowemu obrazowi. Wydarzenia spotkane rycerzem w Giewoncie, pamiętanie w urwisku ojcowskich podobizn, wspominanie przypadków obrony wygląda nazywania zgodnego z nawykiem współczesnych. Podniosłość raptownie podrosła przysparzając dużego zmartwienia nierzadkim metaforom. Bogactwa radości z otwartych poligonów zbudują zachwyty patrzenia wnikliwego. Adam Sosna (2006.05.07)
adam sosna Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 czy się stoi czy się leży ... :):):)
Jerzy Rybak Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 a miał Pan niedawno taką dobrą frazę... nuda.
Ewa Rajska Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 a Pan Jerzy popada w jesienną deprechę? wcale nie nuda, a odsrebrzanie czekolady jest superrrr!!! trafia:) pozdrawiam ER
kyo Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 czytałem lepsze spod pana piórka;) pozdrwaiam
adam sosna Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Jerzy Rybak ale gdzie? w jakim wierszu? trochę tego już biega po necie i przestaję nad tym panować
adam sosna Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ewa Rajska Pewnie w to trudno uwierzyć - przyśniło mi się chyba dzięki
adam sosna Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 kyo re-po może to wina pilnowania sylab?
M._Krzywak Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A ja na tak. Dlaczego - pierwszy wiersz dzisiaj i na świeżo - całkiem dopracowany tekst (a to zawsze zawyża) -wreszcie temat - niebanalny, nie ma tandety - to jest też ważne. + Pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 M. Krzywak cieszę się dwa razy, że pan pracę zauważył że temat bardzo dziękuję
John_Maria_S. Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Mnie się też podoba. Pozdrawiam,
adam sosna Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 John Maria S. to bardzo się cieszę i wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi