mycha Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 a może jeszcze kiedyś się spotkamy na długiej plaży złotych wspomnień co drugą noc myślałam codziennie wręcz czekałem nasza wspólna niepoprawność wciąż niepewność bez dna taka śmieszna nieporadność to rezultat byle jaki a może tak znów przejdę obok i eksperymentalnie będę tkwić podczas gdy ty zwyczajnie zbyt sprowokujesz mnie do za bardzo gestu bez spojrzeń i słów więc i ja zwyczajnie wsunę dłoń w twą kieszeń przecież i tak nie mogę się skupić
51fu Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 gęsto od eksperymentatorskich zabiegów przy budowaniu frazy. mnie to na przykład nie przekonuje. może innych tak.boję się tak kłamliwie dobrze się trwa usuwam się w cień eksperyment no, troszkę chyba za dużo tych zaimków zwrotnych. pozdrawiam.
mycha Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 chyba rzeczywiście. dziękuję.
Agnes Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 a wiesz, że możesz edytować ten tekst ? :) moje uwagi czysto techniczne, bo tekst, uważam za bardzo udany. po pierwsze powinnaś zmienić pierwszą literę na małą, żaby było konsekwentnie. po drugie rzeczywiście troszkę za dużo tu wyliczania, dlatego proponowałabym np. napisać tak :ciągłe trwanie obawa odchodzę w cień eksperymentu malutka zmana, a już będzie mniej poszatkowane. napisałabym też :przełamywanie siebie blokowane z zewnątrz i oczywiście bez wielokropków. jest dobrze. a będzie zapewne jeszcze lepiej. buziam /a
Rekomendowane odpowiedzi