Ewa Jaworowska Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Spada na ciebie jak grom z czarnego nieba. Myslisz,że to pomyłka, nie o ciebie chodzi. Informujesz rodzinę, znajomych niekoniecznie, że jesteś chory. Ktoś daje ci miesiąc , trzy, może rok. Jak z tym żyć????? Czy warto walczyć????????? Jak pomóc przerażonemu człowiekowi??????????? "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą." Ps.Przepraszam , to nie wiersz, tylko myśli, ale musiałam je napisać.
Tali Maciej Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 więc lepiej w pamiętniczku
fr ashka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 dokładnie... albo na blogu, jesli masz potrzebe dzielenia się z wieloma... :|
M._Krzywak Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 albo na murze komisariatu.
Ewa Jaworowska Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Jesteście bardzo złośliwi. Trudno ;(
fr ashka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 fakt, troszke mnie złości jak ktoś robi z tego forum śmietnik... szkoda, że tego nie rozumiesz... a przeprosiłaś przecież...
Ewa Jaworowska Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Skoro przeprosiłam , to chyba rozumiem.
Piast Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą." Z tym się zgadzam coraz częsciej... Pozdrawiam Piast
Jaro Sław Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Może bym odpowiedział jak, ale boję się że nie zostanę dobrze zrozumiany.... Generalnie jedni to bardziej przeżywają inni mniej, są sposoby aby ich sprowadzic do tego mniej.... i może tyle.... Pozdrawiam...
bajka-bajka Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 wypadlo na Ciebie to nie pomylka ty, ona i rodzina i moze jeszcze rok walki o zycie tak mi sie jakos skojarzylo........pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi