Jacek Stein Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Gotowy na zmiany i wiedząc że są one realizowane m.in. na tej stronie w czasie nie rzeczywistym - tylko z opóźnieniem. Tak jakby trzeba by mieć zezwolenie od lekarza specjalisty aby rozpoznać wybrakowanie. Ignorantów, malkontentów i wrogów zawsze można spotkać, ale takie braku zainteresowania zmianami jeszcze nie spotkałem. Zawsze można trzymać się - dobrej starej myśli - Sobie i innym trzeba dać czas. Miło pozdrawiam dział poezji.org
fr ashka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 i ja też jakoś nie kumam, a ponoć niegłupia jestem... :| :)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No właśnie....a o czo chooziii?
Roman Bezet Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak - ten styl znamy ;) - zmiany nadejdą? zawsze nadchodzą. A czas? czas drogi Panie Stein ;) - nie jest z gumy. Równie miło pzdr. b
vacker_flickan Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Była taka piosenka niegdyś sławnej grupy Dezerter. Cytuję: "Wasze zmiany nic nie zmieniają, wasze zapewnienia nic nie zapewniają, ja nie wierzę w poprawę sytuacji, chcę prawdziwych zmian a nie manipulacji! Potrzebne są zmiany, konieczne są zmiany! Bo jeśli nic się nie zmieni, może nadejść dzień rebelii!!!" Ku przestrodze.
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 tak przed wyborami??? wszyscy opiecÓjom smainy na lepsze?
Rekomendowane odpowiedzi