Tali Maciej Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 czytałem liryki były oczy z błękitnego nieba i rzęsy krucze cieniem na policzkach piedestały metafor jak wieże z kości słoniowej a przecież ja ciebie w tym starym swetrze bez makijażu u nich wszędzie anioły i spadające ikary szarańcza zachwytów wulkany łez ziewałem liryki najpiękniejsze a przecież można poprostu milczeć czując oddech na skroni i opuszki lustrzanie
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 milczenie we dwoje to najpiękniejsza muzyka liryka pozdr Es
Michał Barański Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 podoba mi się; prosto i [u]ciekawie[/u] - moim zdaniem - ujęte przemyślenia; dociera do mnie, bo myślę podobnie; ze środków szczególnie: piedestały metafor(hmmm, czyżby ocierało się o banał? podoba się i tak), szarańcza zachwytów;a przecież ja ciebie w tym starym swetrze bez makijażu bardzo korzystne, uważam, opuszcznie czasownika; a gdyby tak opuścić jeszcze milczeć w przedostatniej zwrotce? np.a przecież można po prostu czując oddech na skroni i opuszki lustrzanie sugerowałbym złączyć dwie zwrotki, żeby ta przerwa [przerwa, nie - urwisko:)] była otoczona tekstem. spróbuję nad tym jeszcze później pokombinować. m. PS co to za liryki? dużo już widziałem liryków najpiękniejszych
Judyt Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 nutka delikatności dostrzegalna,dla mnie bomba!:) pozdrawiam
Julia Valentine Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 wow, Tali jestem pod wrażeniem :) i tyle - szczęśliwa dziewczyna, dla której jest ten wiersz :P serdeczności
Tali Maciej Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczęśliwa dziewczyna, nieszczęśliwy chłopak czyli +/- ale może się jeszcze ułoży pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oby nie było po wypiciu wina "BOMBY" (-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale przyjąłem uwagi na plecy i podźwigam je trochę to może coś się jeszcze pozmienia, na pewno luka w końcówce zniknie, co do MLICZENIA, to muszę to przemyśleć bo od tego milczenia wiersz powstawał i to tak jakbym zasadził kwiatek bez korzenia, takie mam teraz odczucie a te banały o których wspomniałeś, to zabieg celowy, aby właśnie rozgraniczyć tą prostotę to naturalną bliskość od tej nadgorliwej wręcz powiem patosowej otoczki, takie barokowe ochy i achy chciałem ukazać dzięki za wizytę pozdrawiam
Michał Barański Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 postulat złączenia końcówki podtrzymuję, co do milczenia - chyba rzeczywiście za daleko poszedłem. dwa grzyby w barszcz. m.
Rekomendowane odpowiedzi