zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 nie wolno już nigdy rozmawiać z ludźmi "marnej reputacji" cyt.sł.premiera kaleczymy języki na chwastach zarastających poczucie odpowiedzialności - nadzieja na plon ryzykowna zważywszy że miarą będą kopy nie odnajdziesz w korcu tuzinkowych lat puste dno - nikt się nie odbije czkawką tylko po kolejnych niestrawnościach wybrańców brak
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 zawsze jest nadzieja że ludzie którzy będą tu po nas jakoś poskładają w jedną całość puzle tego kraju. w końcu z tą myślą płodzimy nowe pokolenia. GŁOWA DO GÓRY
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 czyli ze mną nie wolno rozmawiać?:))) (nie no,przesadzam jak zwykle:P) wiersz napisany sprawną stasiową ręką, więc jaki ma być, jak nie dobry?:) buziakam:*
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 dobrze to polepiłaś czuć Twój specyficzny klimat nie możesz się nie rozpoznawać wieczności.
pathe Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 w puencie zminiłąbym kolejnośc słów
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz Patyczku że masz rację? po niestrawnościach wybrańców- brak , dobrze brzmi.... pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, bardzo dziękuję za pomoc w warsztacie, twoja propozycja przypadła mi do gustu, ale stwierdziłam że dwuznacznosci będą większe gdy polepię podszeptem Eugenowym buziaczki!ES.
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he anko, tak uważasz? w obu przypadkach? he he podziękować....
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Pawle, musiałoby minąć dwa pokolenia,żeby puzle miały nie tylko ręce ale i głowę. pozdrawiam i miło że jesteś...
Eugen De Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Staszko, tak jabym ten tekst już skądś znał? Gratuluję. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, Eugenie, takam gapa, że nie podziękowałam za podszepty....alem wyżej u Tomka wspomniała, serdeczne dzięki i czółko!
M._Krzywak Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Kobiety nie powinny cytowac premiera tylko lepic pierogi. To raz, a dwa - się podoba. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cha cha, własnie lepiąc pierogi i słuchając "Refemu" umyśliłam sobie toto, co ty na to, i pierogi mogą dopierożyć,:):) pozdrawiam Michale celny. ES
Niewierny Tomasz Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Dużo prawdy w tych słowach, a przez te "odloty" to coraz więcej odlotów, ale z kraju. A teraz na temat: tematyka i wykonanie przemawia, refleksyjnie, zwięźle, zrozumiale - i nie trzeba mi nic więcej. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Niewierny Tomaszu, masz rację bo mi o te odloty chodzi, i dzięki za słowa komentarza, pozdrawiam ciepło
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 u ciebie zawsze tak tłoczno, a umnie podwiersz świeci pustkami:((( chodźcie do mnie też, ej!:P
kyo Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 sie podoba, z jajem i ironia! na tak :)
greg_lipski Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 est, est, est! Stasiu, miałem przerwę w odbiorze, wracam i co? kolejna rewelacja. gdyby to ode mnie zależało jutro zamieściłbym Twój wiersz na pierwszych stronach wszystkich dzienników! plus, plus, plus!
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 no tak co ja szara mysz po tylu krzykach mam napisać? Tylko plus i pozdrowienia zostawiam:))) EK
adam sosna Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 stanowczo zmień temat na mniej denerwujący popieram bardzo NIEDOUK AS +
Rekomendowane odpowiedzi