Nikita Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyszlam z nikad do nikad podazam Ciagle sie sama zwalam z nog Sama sie tez w swych myslach pograzam Staje sie niczym ,na mily Bog. Pomoz mi Boze , pomoz mi prosze Dlaczego zamykasz sie w niebie Stawiasz mi Piotra na drodze do siebie. Dlaczego on ma byc mi sedzia Dlaczego nie ty Tylko dlatego ze mi zycie nedza Tylko dlatego ze zycie dales mi ty.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie skomentuje zeby nie zrobic przykrosci autorce..A pozatym nie mam juz sil...
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 droga Pani Nikito - kiedyś oglądałem jakiś urywek filmu (zwykle tyle mam czasu albo nie wytrzymuję) - ale tam padł taki tekst o Bogu, że schował się w niebie bo swojego stworzenia się wstydzi co czyni zostaw tego Boga - spojrzyj na ludzi - bądź Prometeuszem i nie roztrząsaj tego co nie Twoje - czyli co boskie bogu a co ludzkie cesarzowi pozdrówko W_A_R
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i to jest właśnie problem, bóg został wymyślony, żeby się ludziom lepiej zyło, a w wielu przypadkach jest odwrotnie... (może już czas przestać sobie komplikować życie...) ps. skąd pomysł ze to piotr jest sędzią ??
Nikita Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Otoz wedlug polskich katolikow samobujcy nie maja miejsca w niebie a odprawy celnej na granicy nieba czyscca i piekla dokonuje z tego co wiem Sw.Piotr.Bog jest zbyt zajety organizacja niebianskich events dla przestrzegajacych dziesieciu przykazan super stars by poswiecic troche czasu samobojcom. Co do bycia Prometeuszem to strasznie uncool nim byc,to ja juz wole lepiej jak Britney . No a na koniec slowko dla Dormy -w y l u z u j s i e .
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 klaudiuszu: a to już możesz zostawić do osądzenia w sercu każdego z nas. To, że w Twoim świecie nie ma Boga, nie musi znaczyć,że w moim też On się nie zdajduje. Ja akurat nie mam zastrzeżeń co treści,bardziej jeśli już do wykonania.Zwłaszcza dwóch ostatnich dystychów(sedzią-nędzą,ty-ty Pozdrawiam Coolt
Tomasz_Tylczyński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A z tego co ja wiem ty niewiele jednak wiesz o prawdziwej wierze, może o katolickiej coś ale ja nie uważam katolicyzmu za wyrocznie w tej sprawie, za dużo juz nakłamali.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyluzowac to mozna uszczelke w kranie..( a raczej poluzowac).. Niech pani sie martwi o swoj luz, z moim jest wszystko w porzadku Moze nerwy tez mam zbytnio wyluzowane ze mi puszczaja kiedy widze takie wiersze jak ten.. Pozdrawiam.. [sub]Tekst był edytowany przez Dorma dnia 09-02-2004 13:53.[/sub]
Nikita Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jezeli nie lubie cebuli to jej po prostu nie jem Dorma a nie jak w twoim przypadku jesz a potem narzekasz na bol brzucha.
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a skad pani do licha wie, ze Dorma sie stoluje cebula?? nawet ja tego nie wiedzialem:D... wiersz, (moja mina jest skwaszona) jest taki sobie, niezbyt mi sie podoba... a jego wyglad zupelnie mi sie nie podoba, brak polskich znakow, przecinkow tez pani stawiac nie umie... dla przykladu droga pani robi sie to tak "jakis wyraz, przecinek, spacja i piszemy dalej"...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego sie nie da za bardzo przelozyc..Sugeruje pani ze mam nie czytac wierszy jesli mam zamiar narzekac na sposob w jaki sa napisane.. Wnioskuje z tego ze domaga sie pani tylko pozytywnych komentarzy.. A pozatym jak mam stwierdzic czy mnie rozboli brzuch czy nie..Jesli nie zjem.. No chyba ze zapamietam ze cebula danego producenta zle dziala na moj rzoladek.. I chyba tak zrobie..
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oolt'cie nie bulwersuje się tak; jak powiedziałem bóg jest po to żeby się ludziom lepiej żyło, jeżeli Ty jesteś szczęsliwszy dzięki wierze w niego to twoje szczęście... ps. fajny ten "twój świat" elfy i jednorożce też tam są ??
Rekomendowane odpowiedzi