Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "paradoks cynika" Na balkonie stojąc nieco po dziewiątej wgapiłem się w księżyc do następującej konkluzji dobrnąłem - - malutki okropnie! jak mój czubek nosa... a wszak jest odwrotnie!
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wierszyk o niczym*,troche smieszny, co go broni ;) ale przerzutnia miedzy strofami razi po oczach... *- bo jesli to ma byc zacheta do filozoficznych dywagacji to bardziej mnie inspiruje mysikrolik ;) Pozdrawiam Coolt
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mariola Grądziel Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi sie podoba :D Pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się miło zrobiło: ) ja szczególnie lubię ten wiersz miłej nocy życzę
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba sie podoba..:).Milo jst przeczytac taki milutki wierszyk
Cepelisz Polski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie sie ta przerzutnia podoba, a ze razi, troche razi i dobrze, razi pozytywnie. Sam utwór miły dla oka, chyba nie chodziło o głęboka treść i to też dobrze, bo ileż mozna :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "a wszak jest odwrotnie" ! Widzę głębię i wiry. Podoba mi się ten rodzaj cynicznego paradoksu. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. droga Dormo - uwielbiam milutkie komentarze miłego dnia
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wspaniale, że widzisz... bo są (nieśmiałe i malutkie, ale są) pozdrawiam gorąco Joanno
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 super Michale - ja bym to nazwa "paradoks współczesnego człowieka (poety - ?)" - piękny przykład serdeczne pozdrówko W_A_R
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Witku, że zechciałes poswiecić chwilke - a komplement cieszy miłego wieczoru życzę
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hi Michal! twoj czubek nosa nie jest wcale taki malutki okropnie, przeciez go widac! ja stojac na balkonie gapiac sie w ksiezyc wcale juz siebie nie widze, ale czuje i mysle - to moze na tym polega wielkosc ?! pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Mario, ale Ty podejrzanie dużo wieszo moim nosie (o jego czubku)... hę?: ) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi