Anna_Ziemba Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Uchwyciłeś dla mnie najpiękniejsze chwile Najpierw na płótnie nieba je malowałeś Stały się barwne jak cudowne motyle Kiedy chciały odlecieć Ty je schwytałeś Złapałeś skrzydełka i mi przytwierdziłeś Gdy zechcę wzbijam się na skrzydłach wspomnienia W miejsca, w które kiedyś mnie zaprowadziłeś Tam gdzie otaczają mnie piękne marzenia Każde z nich pod niebem wysoko szybuje A twym ciepłym, czułym głosem przywołane Na moje ramie powolutku zlatuje Patrzy na nas, ciesząc się, że jest spełniane Wysoko na skrzydłach szczęścia się wzbijamy Gdzie zewsząd otaczają nas piękne chwile A my je pokolei w serca chwytamy I szybujemy niczym barwne motyle...
marta_sawicka Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jeszcze jedna duszyczka co tworzy podobne mojej poezji -twory piekny wiersz ,pozdrawiam i wpisuje Cie do ulubionych:)))))))))))))milo Cie poznac:))))))))))))))
Anna_Ziemba Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Bardzo miło mi to słyszeć:) No właśnie zuważyłam, że większość osób tworzy wiersze białe, ale jak widać są również osoby piszące w "starym stylu";)! Również miło mi Ciebie poznać:]!
fr ashka Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się, to jest stare, to już było tyle razy, że znów mi nudno... wybacz, ale to jest nieładne. pozdr, frr ;)
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 cieplutki i miło się czyta:-)
Anastazja Drezwo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 miło sie czyta, ciepło, ale oklepany temat i w oklepany sposób wypowiedzany, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi