Gość Jowita Staropolska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak długo będę czuć, że Ci się podobam Tak długo podobać Ty się będziesz mi... Nie umiem już Rodzierać szat Wylewać łez Prostować ścieżek złych Nie umiem już Inczej niż, Po prostu tak, Na przekór tak, I głupio tak, Tak głupio szczęśliwą być...
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam.no i fajnie,szczesliwa byc. M+A [sub]Tekst był edytowany przez Maria Anonym dnia 07-02-2004 16:54.[/sub]
Ewa Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz może nie najwyższych lotów a jednak przeczytałam z przyjemnością, bo coś w nim jest, chyba ujmuje mnie w nim to, że wyczuwa się dystans autorki do świata, życia, uczucia, że każda linijka nie krzyczy obawą, strachem czy nadzieją. Chętnie przeczytam inne Pani wiersze. Serdecznie pozdrawiam.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz do niczego.... Ale ten optymisz..Zatrzymal mnie na chwile..
Marta_Gretkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pasuje mi na piosenkę:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi