Marek Rybicki Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Radzisz mi jak mam pisać wiersz mówisz gdzie postawić przecinek albo kropkę To może powiedz mi jeszcze jak mam kochać albo jak pierdziec mam- lepiej za cicho czy za głośno ? może powiedz kim jestem albo jaki jestem zgadnij gdzie mam kibel zgadnij jak pachnę powiedz ilę słodzę i stwierdź, że o łyzkę za mało sram na rady
KatarzynaBoraczek Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Świetny wiersz!!! Mi też dawano rady, by pisać ja prawdziwy poeta, a nie jak takst wyrwany z pisenki hip-hopowej;) Każdy twierszi, że wie lepiej, ale poeta ciepi za wielu i za wielu wie więcej:) Pozdrawiam Kasia:)
Julia Valentine Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 "powiedz ilę słodzę i stwierdź, że o łyzkę za mało" --> te dwa wersy godne uwagi, reszta już dużo mniej; ogólnie mi się nie za bardzo podoba (tylko te dwa...) serdeczności
fr ashka Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 z Julią się zgadzam pozdr, fr.ashka ;)
Rekomendowane odpowiedzi