Ewa_Kos Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 siedzieliśmy sami w przedziale pociągu do siebie aż do znudzenia za brudną szybą w oknie wszystkie napisy umykały i obraz stale inny w moich myślach jawiły się tysiące dni i nocy nieprzespanych wypełnionych słuchaniem zrzędzeń i oglądania wielkiego brzucha wylewającego się ze spodni nie wytrzymałam naporu rzeczywistości dałam się ponieść - wysiadłam i uciekłam teraz wolna mam przed sobą mizerną nitkę szyn pusty peron i begonie w donicy milcząca godność znika wystraszona zderzeniem życiowych doświadczeń zbiera kurz z nieprzemyślanych zachowań
Antoni Slawbicki Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 bradzo ładnie
Ewa_Kos Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo - miło mi:))) EK
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 dobre, przekonujące, samo życie, a ten tłuszcz wylewający się zza paska spodni; a kogóóż to miałaś na myśli; chyba nie naszego sołtysa- he he ściskam ciepło kosy oba! ES
Ewa_Kos Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj! U nas się nikomu nie wylewa, ale kto wie? kto wie? Pozdrawiam cieplutko i cieszę się, że zaglądnęłaś do mnie:))) EK
allena Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 tytuł bardzo adekwatny do treści; też bym chyba nie wiedziała co dalej.:) A.
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam ciepło:))) EK
małgośka Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Podoba mi się, zwłaszcza ostatnie trzy linijki. Muszę zapamiętać ;). Pozdrawiam jesiennie.
Rekomendowane odpowiedzi