Jego Alter Ego Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 dlaczego uśmiecham się do błyskawicy budzę się z każdym piorunem wrażenie że przerwałam ważną myśl rozdrożniona składam ten łańcuszek pobłyskuje zawieszony w próżni migawki w ciemny poranek symbol uwolnienia chociaż wciąż nie wiem czemu czuję fizyczny lęk z każdym grzmotem oczekuję zbyt wiele chyba chciałam zamienić je w błysk fleszy ale razem nie będzie nas już na żadnej fotografii
ot i anka Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 jak na ciebie to trochę słabo;) ale wiem,wiem, sobie temat dałyśmy i wiersz sklecony w pięć minut:) rozdrożniona składam ten łańcuszek pobłyskuje zawieszony w próżni ten fragment mnie się najbardziej podoba, i to,że interpretacja jak zwyle u nas inna:) fajnie:) pozdrawiam,hihi
Ewa_Kos Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Fajnie się pisze wiersze na temat.Czytałam oba i jest tak,że burza jest i tu i tam, ale inaczej pokazana.Ten wiersz bardzo mi się podoba i staram się ich nie porównywać. Pozdrawiam z + Buźka! :)))) EK
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 dzieki Ewo,:* tak chcialysmy sprawdzic swoje myslenie,pewnie bedzie takich wiecej:) buzka
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 pierwsza mi najbardziej, nie wiem czemu; lubię twoje skojarzenia, "rozdrożniona" niepotrzebnie zatrzymuje, bo ciągle mam wrażenie, że powinno być rozdrażniona, może wymienić na coś innego? buziaki ewas and papas
Rekomendowane odpowiedzi