Gaja Istnieje Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nietuzinkowe gazety gdzie słychac nic Orginalna dziewczyna by pustkę zatkac pustką Niepowtarzalna bez reszty, ideał ideału Wyszukana jak diament owinięty chustką Nietypowy strój z Niezwykłego sklepu Frymuśnie skopiowany. Jakie to miłe Nieprzeciętnie taka sama jak inne "kreatywne" Nieszablonowa orginalnośc na tak zwaną siłe
EWA_SOCHA Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Popraw pani interpunkcję:) i to by było raz; dwa nie będzie bo mi oko krową stanęło na wyrazie Frymuśnie" - piękny ten wyraz!!! :)
Niewierny Tomasz Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 nietuzinkowe gazety gdzie słychac nic orginalna dziewczyna bez reszty ideał ideału nietypowy strój z niezwykłego sklepu jakie to miłe nieprzeciętnie taka sama jak inne kreatywne orginalność na tak zwaną siłę Pozwoliłem sobie na solidne przemeblowanie, taka jest moja wersja. Przepraszam i pozdrawiam:)
Gaja Istnieje Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dopiero (jak widac) zaczynam. Dzieki za podpowiedz. Masz racje: po przemeblowaniu lepiej :)
Gaja Istnieje Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do interpunkcji to oczywiście widze tzw błędy, ale chcialam napisac ten wiersz bardzo frymuśnie :)
jacek_sojan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Niewierny Tomasz wskazał właściwy kierunek pracy nad wierszem; Jego wersja robi z tekstu poezję - czyli pomysł był dobry, wykonanie czyli forma beznadziejna; oj - warto koledze podziękować; życzę autorce wytrwałości; J.S.
Ewa_Kos Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ''frymuśnie'' robi furrorę! mi też przypadł do serca.Tak, tak:))) EK.Pozdrawiam.
Gaja Istnieje Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje koledze straszliwie :) Naprawde musicie mnie strasznie krytykowac bo ja jestem prawdziwa poczatkujaca. Dziekuje wiec za komentarze. Wytrwała będe napewno bo kocham pisac.
Gaja Istnieje Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jejku nie spodziewałam się
Rekomendowane odpowiedzi