BlackSoul Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Jestem troszkę-jakby animowana wstaję po kolejnym upadku zgnieciona równam kształty uchodzę zawsze z życiem tego chyba nie przyjmiesz a ja wciąż biegła w poczynaniach Jestem trochę-jak ptak daleko mi do lwa z mrówkami dzielę siły mam 9 żyć (codziennie po równo).
jacek_sojan Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 nie jestem przekonany do wiersza; pierwsza strofa w zamyśle - obrazie ciekawa; druga - zwłaszcza ostatnie 2 wersy /9 żyć/! brzmi fatalnie, a i nieprawdziwie; życie jest jedno, a i żyć też mamy jedną... :) J.S.
BlackSoul Opublikowano 25 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Pomysł mi się spodobał ale co do wykonania mam zastrzeżenia od początku. 9 żyć [...] jest wg mnie ciekawym pomysłem i nie zmienie tego ;) dziękuję za komentarz
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Nie wiem, dlaczego 9 żyć, ale mi się to skojarzyło z dziewięćsiłem (9 sił?), który gości czasem na ORGu. Pozdrawiam, Stefan.
BlackSoul Opublikowano 26 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Yhyyym .... skojażenie Twoje , ale do wiersza nie pasujące. Pozdrawiam :D
Rekomendowane odpowiedzi