Roman Bezet Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry (Batory ;) odrąbane i wyłupane - ale nierymowane! Zola - to już ostatni raz, Messa - odpuść, Stary, co? ;) b
zola Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ależ sorry Gregory nie ma za co;) przynajmniej dobrze się bawicie... pozdrówka
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 czy ten wiersz to żart? nawet w warsztacie nie byłoby czego ratować, dział zet? pozdrawiam ewa
Messalin_Nagietka Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry (Batory ;) odrąbane i wyłupane - ale nierymowane! Zola - to już ostatni raz, Messa - odpuść, Stary, co? ;) b co? rzekłbym - czemu? nie, nie zamierzam burzyć niczego, tak tylko udało mi się wejść i troszkę się poodzywać a Ty już myślisz że zmartwychwstałem przyjemnego czytania i pisania, miło mi było z Tobą porymować z ukłonikiem i pozdrówką MN
Dorma Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 wszysko co chciałam powiedzieć powiedzieli już moi przedmówcy. Kiepski ten wiersz, dosłowny, z oklepanymi zwrotami, miłość, cierpienie itd. Oprócz tego troche brak logiki, wiersz jest mało spójny
Rekomendowane odpowiedzi