Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Szukałam Cię w tysiącu twarzy W słowach pisanych po omacku Przyszedł dzień bez zapowiedzi Poznałam Cię w jednym zdaniu   Mówisz rzeczy proste, zwyczajne A we mnie burza się zaczyna Jakbym wracała znowu do domu Gdzie światło pali się dla mnie   Widzę spokój w Twoich oczach I ciepło między słowami Mówią że to tylko słowa A ja nimi wciąż oddycham   Jesteś kotwicą w moich lękach Kropką na końcu wszystkich pytań Przystanią moich myśli Pierwszym słowem zachwytu   I jeśli dziś jesteś przy mnie To cały świat może poczekać Nie pytam co będzie jutro Powtarzam tylko Twoje imię   Nie liczę wczoraj ani jutra Nie boję się tego co będzie Mam tylko Ciebie i tę chwilę I to mi dziś wystarczy   I jeśli dziś jesteś przy mnie To cały świat może poczekać Nie pytam co będzie jutro Powtarzam tylko Twoje imię         To kolejna piosenka wyprodukowana w wytwórni @LessLove , jestem ogromnie wdzięczna za nadanie jej muzycznej oprawy, dziękuję.
    • masz dużo do powiedzenia - pomysły ale proszę Cię jak piszesz rymem  - zachowaj rytm jak w pierwszych dwóch strofach - Twój się powtarza - wymaga dopracowania  za pomysł serducho na zaś
    • @Tadeusz Koch ujął mnie motyw słyszenia szeptu w ciszy. Pięknie i bez zadęcia o bezwarunkowej miłości, która trwa na wieki. Wiersz, który daje nadzieję, że taka miłość istnieje...Pozdrawiam serdecznie.
    • @Witalisa grunt to mieć jakiś imperatyw wewnętrzny do działania... choćby ze snu.
    • @Wochen poczułam ten powiew wiatru, który dodaje skrzydeł i unosi wysoko, na wyżyny ludzkich możliwości- w stronę marzeń i ich spełnienia. Ciekawy wiersz!
  • Dodaj nową pozycję...