Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Cztery ryby w Rybokartach chciały fruwać lecz na nartach nartolotnią w siną dal lecz by zdobyć na to szmal chcą wzbogacić się na kartach.
Kinga Modest Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 cztery ryby -cztery asy i w pokerka pierwszej klasy zagrać można by dla szmalu byle tylko nie mieć żalu że się nie do rzeki wraca a do szlamu... "no bo cóż kiedy ryby płakały tylko na niby..."
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Karty zwiodły niejednego gracza niby wytrawnego co to stracił i majątek a z nim życia sens i wątek.
ula Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 a ja bardzo lubię karty- przy nich śmiechy są i żarty! ostatnio wygrałam pięć z anglika; od tego czasu nikt mi w kartach nie fika;-)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zasiądź do pokera, albo zagraj w oko kiedy przeciwnicy szarżują wysoko, lub też na pieniążki przysiądź do domina wtedy zamiast śmiechu spoważnieje mina.
Rekomendowane odpowiedzi