piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sto wersów opisuje wojny i zgliszcza co drugi tomik powagą wyniszcza strach czytelnika przed nędzą marazmem wieszcz wargi przygryza ja miłość znalazłem !!! choć to nie wiosna w Iraku wybuchy z długów wyjść nie mogę mam wciąż w nosie muchy telewizor sprzedałem długi szal na szyję bez krwi i cierpienia cieszę się że żyję !!!
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Takie wiersze Twojego autorstwa wlasnie lubie..Z nutka ironji..rymowane.. Podoba mi sie.. Tylko trzecia zwrotka troszke te muchy w nosie banalnie brzmi..
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 te muchy w nosie to miało tak być,beztrosko,dzięki piotr
Ewa Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzisiaj odkryłam po raz pierwszy twoje wiersze, przeczytałam ten i jeszcze kilka innych. Muszę przyznać, że masz swój wyjątkowy styl, jest w nich coś co trudno mi jeszcze określić, z całą pewnością jest w nich coś co nie pozwala przejść obok nich obojętnie. Jak zaczynam czytać twój wiersz to nie mogę go porzucić po kilku pierwszych linijkach (jak to często robię z innymi) zawsze docieram do końca. Pozdrawiam.
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki,że zainteresowały Cię inne moje wiersze, pozdrawiam-piotr
getrid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 fajnie , odmiennie , moglam w koncu zejsc z chmur i oblokow klebiacych sie na stronie ... mam nadzieje ze czujesz sie tak jak piszesz bo byloby jeszcze milej ... pozdr. getrid
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry wiersz Piotrze, świetnie się czyta, choć i mnie te muchy w nosie jakoś tak.....hmm no jakby ciut nie pasują, ale być może i o taki efekt chodziło. Jakos tak druga i czwarta strofa najlepiej mi brzmią i się podobają :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi