rashita Opublikowano 15 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Pamiętasz...? Ja pamiętam... Uśmiech, łzy Wszystkie sny, Słowa, dotyk- Jak narotyk Płakałam... Tyle razy... Do poduszki I po schodach Raz na łące... Czekam... Nie wiem na co... A pamiętasz...? Ja pamiętam... Była jesień, pierwsza wspólna. Szłam już z Tobą, byłam dumna... Ja myślałam... Przyrzekałam... W duchu, w sercu... I wierzyłam w wieczną przyjaźń. Byłam pewna, jak niczego... Z Toba wszystko było inne. Nawet kwiaty wiosną. Dziś tu siedzę, trochę smutna. Idzie jesień... Ta okrutna...
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 oyey! wielokropki, straszne rymy, uśmiechy, łzy, etc. i ten enter po każdym słowie. masakra.
Atena Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 na pierwszy rzut oka, to taka wyliczanka, nie zachęca do czytania. Zmusiałam sie jednak, przebrnelam do konca i ... juz nie wiem o czym czytałam. Pracuj jeszcze nad tym pozdrawiam:)
rashita Opublikowano 16 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Dzięki za komentarze, postaram się nad tym popracować :) Aaa.. i nie ma problemu, możesz zabrać ten kawałek ;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi