Jego Alter Ego Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 wojownik nie słucha słów diabła. sam jest władcą swojej szpady* bez przymusu szarpiesz za obie moje ręce zaufanie rzadko bywa tak naturalne w harmonii z zamknięciem oczu prowadzę się twoją drogą bo kiedyś stworzymy tę jasność konstelację i jej jedynej nie strącimy papierosem nie rozrzedzimy bezsennością pasyjnych nocy koniec jest przejrzysty i nie wibruje mimo że teraz tylko początek ledwie migocze na horyzonciewędrujmy jedynie jak rzeka wolisz góry ja morze ale oboje znamy ujścia choć czasem zagubię się zwątpię - nie tchórzliwie uciekam nieraz w łagodnewiersze moje - białą broń --------------------------------------------- *Paulo Coelho Podręcznik Wojownika Światła
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 dziękuję za komantarze w warsztacie
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 bez przymusu szarpiesz za moje ręce zaufanie rzadko bywa tak naturalne w harmonii z zamknięciem oczu prowadzę się twoją drogą bo kiedyś stworzymy tę jasność konstelację i jej jedynej nie strącimy papierosem nie rozrzedzimy bezsennością pasyjnych nocy koniec jest przejrzysty i nie wibruje mimo że teraz tylko początek ledwie migocze na horyzoncie wolisz góry ja morze tyle że znamy ujścia choć czasem zagubię się zwątpię - nie tchórzliwie uciekam nieraz w łagodne wiersze moje - białą broń / dopatrz się lekkich zmian i wybacz że tutaj a nie w warsztacie wieczności.
Jego Alter Ego Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Tomaszu dziękuję za te drobiazgi,ale nie będę korzystać, wybacz:) pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 ładny klimat, w ogóle ładnie i spokojnie, ale chyba brakuje mi czegoś mocniejszego i jakby bardziej wyrazistego ;) ale ja sie nie znam buziaczki Kochanie :*:*:*
EWA_SOCHA Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 znów cię nie zaskoczę, trafia do mnie ten wiersz; podoba mi się, pozdrawiam ewa
Smok Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 jest w nim coś co hmm... trudno określić, ale po przeczytaniu, zostaję się na tą małą chwilę pod ostatnim wersem patrząc na przestrzał i w głowie pojawia się ta własnie "niemyśl" i po tym ja przynajmniej poznaje dobry wiersz. pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Trochę zgrymaszę, ale tylko troche - zauważ, że podmiot powinien byc odbierany przez odbiorce tak, jakby on go znał - czyli musi zaistniec jakiś wspólny poziom porozumienia. I teraz, np. ja - nie rozumiem tego "jego" tutaj - ja to nie ten "ty" z sytuacji. Ale to lekki grymas - usmiech zostawiam obowiązkowo :) Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 mi się bardzo nie podoba to:nie rozrzedzimy bezsennością pasyjnych nocychoć czasem zagubię się zwątpię reszta ok, ale wiesz, warto popracować nad wierszem, zawsze;) Pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 już mówiłam Martyno, że taki nostalgiczny, spokojny, peelka jakby pogodziła się z rzeczywistością, ale zawsze ma nadzieję na coś lepszego, a to misie najbarzdziej-wędrujmy jedynie jak rzeka wolisz góry ja morze ale oboje znamy ujścia pozdrawiam ciepło ES
Jerzy Rybak Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 wiersz został w moich oczach skreślony natychmiast po przeczytaniu cytatu. Paulo Coelho? wstydziłaby się Pani ;p toż to gorsze niż dziewczynki od Makuszyńskiego. pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, ta jedna książka to wyjątek,tyle ;P pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi