bajka-bajka Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 w zamulonym gnieździe myśli gdy nad wiarą wiszą cienie ktoś wykrzyknął głośno byśmy uwierzyli okamgnieniem wiarę w cud obrócić trzeba kiedy nie ma innej rady na okragłej łące nieba znacząc palcem gwiezdne ślady przecież kiedyś ktoś powiedział czas wyleczy cięte rany ale czy do licha wiedział ze nie damy rady sami bez pomocnej dłoni trudno tworzyć świata barwne plamy oczy w słup stawiając równo grymas w siność ust wcieramy
marek dunat Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 wydaje mi się bajko ,że poprawnie byłoby okamgnieniem . smutny i tęskniący ten Twój wiersz . pełen skargi . osobliwie wywołuje skojarzenia z księżniczka - samotną w środku pałacu pe łnego gwaru .
bajka-bajka Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 dokladnie.......okamgnieniem...........masz racje z ta ksiezniczka......nadal czekam na mail-a;))))
marek dunat Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 czekasz bajko ? przecież dwa poszły ? :O
Nata_Kruk Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Bajko... ogólnie...treść wiersza na plus, co do technicznej strony, wersy równe, rymy, są... na pewno niktóre można by poprawić, najbardziej jakoś rażący jest dla mnie... myśli-byśmy. Pozdrawiam... :)
Gość Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do licha ztym, sorry, nabijam sobie komentarze
bajka-bajka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do licha ztym, sorry, nabijam sobie komentarze a z jakiej to okazji jesli moge wiedziec?......pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na razie nici.......czekam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Nato za wizytke i pozdrawiam ;)))
a._mrozinski Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Do mnie nie przemówiło. Może następnym razem. a. mroziński
bajka-bajka Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 moze.......pozdrawiam ;)))
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 bez pomocnej dłoni trudno tworzyć świata barwne plamy oczy w słup stawiając równo grymas w siność ust wcieramy --- bajeczko, mnie się widzi, taki z morałem, lekki i przyjemnybez pomocnej dłoni trudno stworzyć światu czyste bramy ale słup stawiamy w gówno gdzie historii białe plamy he he tak misie politycznie,, pozdrawiam ciepło ES
bajka-bajka Opublikowano 13 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Stasienko mi tez to gowno po glowie chodzilo hihihihi.......dzieki kochana....pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi