Marlett Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 stanę na progu twojego domu zasłonisz oczy i zaśpiewasz piosenkę o mamie przebijając mi krtań kazałaś matce konać zalewając zupą odleżyny licząc każdy grosz choć żaden nie spłynął liście jeszcze nie opadły szykujesz jej następny pogrzeb 1
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Nie zaprzeczę - można się zastanowić, pytanie tylko: czy czytelnicy się na tym poznają? Bo ja po pierwszym i trzecim czytaniu miałem silne wrażenie podania wszystkiego na tacy. Ale teraz widzę, że to nieprawda:) Jest dobrze, właściwie efekt psuje mi tylko przbijanie krtani, ale to dlatego, że nie lubię takich zwrotów w takich kontekstach (subiektywnie:) ps. daj sobie spokój z działem "wiersze gotowe". To jest margines marginesu, prawie nikt tam nie zagląda, prawie nikt nie komentuje - lepiej dawaj coś porządnego co 6 dni do "Początkujących", na pewno ciebie nie zjedzą, bo jak to się tutaj mówi - "masz duży potencjał", a przy odrobinie szczęścia czegoś się jeszcze nauczysz:) Pozdrawiam ciepło! :)
Marlett Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Bartku.dziękuję ,że zechciałeś zajrzeć do mojego wiersza. Mam nadzieję nauczyć się tego czym rządzi poezja, a może tego co poezją rządzi. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Marletto, wiersz przekroił mi serce, napisałaś jakbyś o mnie wiedziała, to czego ja sam nie wiem, co boli gdzieś w środku, smuci pozdrawiam ciepło ES
Marlett Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Stanisławo,dziękuję,że zechciałaś tu zerknąć. Ten wiersz powstał z połowy serca,bo druga zaginęła i drogi znaleźć nijak nie można ...już nie.
Rekomendowane odpowiedzi