Księżycowa Łza Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 czekaj czekam twoje światła usypiające moją wyobraźnię przede mną była cisza a ty jesteś tylko odgłosem bez przyczyny moja najdroższa matko żegnaj zostały mi tylko przyprawy bez smaku i wyczerpany limit na uczucia tak bardzo święte były demony twoich snów pod zbroją latałeś wysoko nad szafą przepraszam nie oświetla drogi mój najdroższy ojcze wybacz nie czuję nic do płaczu prawda nie zna litości i mam ochotę wykrzyczeć w twarz to wszystko co jest pomiędzy nami jest już tak blisko mnie powiedzieć ci gdzie cię mam lecz znowu tylko tak, bardzo chętnie zmyję podłogę
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 coś w tym jest, chociaż popracowałabym nad formą ,bo jest niespójna i źle się czyta nieco, szczególnie początek odstaje mocno. "moja najdroższa matko żegnaj zostały mi tylko przyprawy bez smaku i wyczerpany limit na uczucia" i "mój najdroższy ojcze wybacz nie czuję nic do płaczu prawda nie zna litości" dałabym kursywę( na początku, i na końcu, bo chyba nowa jestes,to mówię:))) i to czekaj czekam usunęłabym albo może na koniec?? pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 a sorry, dopiero spojrzałam na profil Twój, nie jesteś nowa:)) pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 trochę źle się czyta nie w moim guście wiersz, podoba mi się: "czekaj czekam" i "lecz znowu tylko tak, bardzo chętnie zmyję podłogę" pozdrawiam cz.p.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Łezko... podobnie jak Ania, słowo czekaj przeniosłabym, lub w ogóle zlikwidowała. Mój odbiór wirsza jest mieszany... są fajne słowa.. twoje światła - - - - - - - nie pasują mi te światła usypiające moją wyobraźnię przede mną była cisza a ty jesteś tylko odgłosem bez przyczyny (...) zostały mi tylko przyprawy bez smaku i wyczerpany limit na uczucia (...) przepraszam nie oświetla drogi (...) nie czuję nic do płaczu - - - - - nie brzmi dobrze Zakończenie i tytuł, na nie. Pozdrawiam serdecznie ... :)
kyo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 nie jest zły ten wiersz, a może jest dobry? może tak:twoje światła usypiają moją wyobraźnię przede mną była cisza a ty jesteś tylko odgłosem bez przyczyny :) Pozdrawiam
teraa Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 końcówka nei robi wrażenia i może fajna myśl i idea puenty ale kiepsko ubrana. komentarzy nie słuchaj bo są głupie. dobry wiersz, mało tu takich
Ewa_Kos Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 wiersz bardzo na tak - wiem coś o tym, o czym piszesz i nie myślałam, ze wy synowie i córki tak to widzicie(?) Pozdrawiam bardzo cieplo:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi