Korczak Krzysztof Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Kłamała że go kocha przywoływała wonią giętkie palce do niego niosła ciepłem ciała garnęła się wiotka Odgarnął jej włosy i zgadł wiatr który w nich się krył rzucił mu swój szal uleciał wraz z miłością znikł schwycił ją w pół była bez czucia złamana pozbawiona tchu fioletowa gałązka bzu
degrengolada Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to kogoś interesuje? albo czy chociaż pomoże w jakiś sposób wierszydłu? utwór pompatyczny, banalny, nie podoba mi się. d.
Michał Kowalski Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 oryginalny jak tytuł porywający niczym wiatr we włosach :/ pozdrawiam
Dorma Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Utwór jest bardzo banalny, oklepane zwroty. Nie podoba mi sie. ale trochę ratuje go pointa. To jedyne co sie udało w tym wierszu. Gratuluję choć tego..
Roman Bezet Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak trzymać ;) pzdr. b
jacek_sojan Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 ach! ten wiatr...rzeczywiście, widać że bardzo wiało; J.S.
Rekomendowane odpowiedzi