Confiteor Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 kto powie matce że syn umiera w szpitalu brakuje słów i łóżek bo niby dla kogo kto chce się obwiniać niech rzuci pierwszy słowem nikogo nie zniszczysz tylko się zaplujesz kto nie widzi celu niech się przestraszy Boga naprawdę można dotknąć tylko czystymi rękami
Ewa_Kos Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Wiersz wart jest uwagi i zastanowienia. Treść zostawia ślad, niektórych może uwierać - a to chyba dobrze? Końcówkę widziałabym z mocniejszym akcentem - to na marginesie, bo wiersz mi się podoba+ Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Julia Zakochana Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 we mnie odcisnął się mocno - poczułam coś w środku moim zdaniem naprawdę dobry
Stanisław Kamykowski Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 dobrze napisany i treść też warta zastanowienia. mała uwaga, w poincie czekałem na coś bardziej wyrazistego niż czyste ręce i w tym miejscu mały zawód, ale całość na plus pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 no podoba się bardzo :) zwłaszcza środkowe trzy wersy + miłego dnia cz.p.
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 bardzo dobrze ująłeś a najbardziej podoba mi sie -" Boga można dotknąć tylko czystymi rękoma" pozdrawiam ciepło ES
Rekomendowane odpowiedzi