zak stanisława Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Stwórca wciąż ma do mnie jakiś interes nie pozwala spokojnie bujać w fotelu doświadcza nie po to by sprawdzić czujność ale by ogołocić ze złudzeń zedrzeć kolejną maskę za którą bezradne dziecko objada się gorzkim chlebem inni pracowicie konsumują odtajnione sumienie bez tłumacza
Ewa_Kos Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Stasiu i Ty o chlebie? Widać znak czasu u ciebie też...? Póki stwórca ma interes - to tylko cieszyć się życiem trzeba.Ładnie w kilku słowach aż tyle ''przemyciłaś''. Pozdrawiamy cieplutko.:)))) EK
ot i anka Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 wszystko jasne:) i nic dodać nic ująć:) ściski,mamuśka!:P
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie jakoś chlebowo się zrobiło, widać żniwa... dzięki Ewuś,
zak stanisława Opublikowano 4 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to nic dodać, wszystko dodać, a im ująć! córuś! ściskam
ot i anka Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 hehe, nić dodać nić ująć i zostanie wciąż nipozszywane:D ściski -odciski-zaciski:D
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i krótko i węzłowato
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i krótko i węzłowato he, he jak nigdy? bez rozpisywania się? chyba leniwieję! Jacku, Stefanie, dzięki za wgości pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 idę do okulisty! jest "wgości" przeczytałem "wrogości" coś mi się śni? sumienie? podoba mi się
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 sosno, idz do tego okulisty potowarzyszę ci bo też mam zwidy,pozdrawiam ciepło
Jaro Sław Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Coś z tym systemem, to chyba przejedzone.... Pozostałość - dobre.....
zak stanisława Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaro, raczej przegrane, nie zauważyłeś? pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi