Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @honeybeeYT17   Nie, moim autorytetem moralnym jest Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, a tak przy okazji: generał Wojciech Jaruzelski ma mniej krwi na od marszałka Józefa Piłsudskiego - pańskiego ulubieńca, niech pan sam sprawdzi z różnych źródeł:   - Zamach Majowy i liczba ofiar, - Stan Wojenny i liczba ofiar,   a tak poza tym: wie pan na czym polega obiektywizm merytorycznej krytyki? Jak widzę: jest pan ofiarą nadprogowej psychomanipulacji - nie ma pan własnego zdania.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński ja mam równo po 50/50 półkuli ścisłej i humanistycznej, ekonomiści często tak mają:) zapomniałam, że nie słyszysz :) Można sobie włączyć tekst i czytać :)
    • @honeybeeYT17   A ja polecam Wielce Szanownemu Panu to, otóż to: dzięki mnie - ten filmik obejrzało na całym świecie ponad trzy miliony ludzi - niech pan nie zamyka oczu na okrutną i bolesną prawdę...   Łukasz Jasiński      Łukasz Jasiński 
    • @violetta   Nie interesują mnie ludzie o ścisłych umysłach, którzy ukończyli Szkołę Główną Handlową w Warszawie - jest to teren werbunkowy Agencji Wywiadu, która de facto podlega Centralnej Agencji Wywiadowczej, poza tym: jestem osobą niesłyszącą i wciąż pani o tym zapomina - takie właśnie są osoby o ścisłych umysłach - antyempatyczne.   Łukasz Jasiński    @honeybeeYT17   To żadna wrogość, tylko: bolesna i okrutna prawda, wolę pana Grzegorza Brauna od zwyczajnych tchórzy, a pan Grzegorz Braun nie skończy jak świętej pamięci pan Andrzej Lepper, wręcz przeciwnie: za dwa lata władzę zdobędzie PiS-Konfederacja (socjaliści i narodowcy) - nas jest bardzo dużo... Włącznie: z panem Robertem Bąkiewiczem - Roty Niepodległości i ze mną - Tajny Ruch Oporu.   Łukasz Jasiński 
    • @Łukasz Jasiński o co cho?  nie rozumiem skąd pana wrogość do mnie?  @Łukasz Jasiński Grzegorz Braun to następca Andrzeja Leppera, oby tak nie skończył Nagle otworzyli pyski, wcześniej nie byli tacy sprytni (WICKED SICK)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...