ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Stasia Żak mnie adoptowała;))) teraz szukam męża, którego utrzymanie dzienne wynosiło nie więcej niż 5zł i który będzie sprzątał;))) ja dobrze gotuję;D poza tym jak ktoś chce być moim bratem/siostrą/ciocią itp to też można się zgłaszać:) cv+zdjęcie:DDD a jak ktoś inny chce też kogoś adoptować to też w tym wątku;p pozdrawiaju!!!:))
M._Krzywak Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Może ktoś moje długi zaadoptowac...
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja chce adoptowac Olenke zeby jej spuscic wpier..za głupie akcje i Migdała zeby mi wiersze poprawial codziennie szukam ojca bo mój (nie) wyszedł
pathe Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i moje nadgodziny.
Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tja... jak na razie rosną :/
M._Krzywak Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i moje nadgodziny. nadgodziny nie wchodzą w rachubę. Chociaż w sumie to sam sobie szefuje - zrobie, to zrobie, nie zrobie, to nie zrobie i ch...
pathe Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i moje nadgodziny. nadgodziny nie wchodzą w rachubę. Chociaż w sumie to sam sobie szefuje - zrobie, to zrobie, nie zrobie, to nie zrobie i ch... szkoda, myślałam, że weźmiesz te moje to Ci się wyrówna a ja będę miała czas żeby się podrapać
mayka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ja p..., taka rodzina może sie przyśnić, że s trrrach
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 zaadoptowałam Ankę w zamian za dobry humor, cóż słowo się rzekło, kobyłka u płotu- he he
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tera, jak by tu większośc nie byla aspołeczna to by nie siedzieli tyle na forum:P nikt nie chce sie adoptować (dać)??? :(((( a taka fajna rodzina by była....
Ewa_Kos Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja chętnie zaadoptuję ''ot'' nad ''i '' się zastanawiam ale co tam... Niech będą oba. :))))) EK
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a ja mam zaadoptować Olesię, bo ona się wstydzi tu pisać po tym jak se poszła:P i mam od niej pozdrowić Krzywaka:Ppozdrawiam,od siebie go też:P
teraa Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a ja widze ze tu ludzie siedzą tyle na forum bo mają chyba problem w relacjach (to po wierszach widac). ja problemu nie mam, tylko tak jakoś rzygać mi sie na wszystko chce można mnie zaadoptować. do trójkąta :p
ot i anka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 dobra, Tera, to ja cię adoptuję, tylko nie wiem czyś starszy, czyś młodszy i czy masz być bratem, czy dzieckiem, tylko że byłbyś bękartem, bo nie mam męża,żaden się nie zgłosił:( więc wybieraj:) ps. olesia sie nie wstydzi,tylko nie chce!o!sprostowanie jest, olesiu! pozdrawiam
Dorma Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a do Trójmiasta? :) A ja tu tak dużo siedzę jak się nudzę w pracy... I tak musze tu siedzieć 8 godzin Po 16 mam inne zajęcia więc nie czuję się aż taka aspołeczna
Dorma Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 A co do adopcji to ja zaadoptowałam wielu znajomych z Orga.:) No i mam zwoją Orgową siostrę. Gdyby nie to forum , nigdy bym jej nie poznała.. Jakie to wzruszające :)
fr ashka Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 jak nie macie kogo, to adoptujcie mnie, jako kogokolwiek- jestem samotna... :P ;)
fr ashka Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w zestawie ze mną jest woda utleniona i gaza :P
Rekomendowane odpowiedzi